mandag, januar 14, 2008

Om Venstre og banen via Køge

For et par dage siden meldte Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen ud, at han mener at der skal bygges en ny jernbane mellem København og Ringsted via Køge og at han regnede med at Venstres Folketingsgruppe i morgen tirsdag vil beslutte sig for det samme. Men Formand for Folketingets Trafikudvalg Kristian Damgaard Larsen mener fortsat, at der er behov at undersøge det 5. spor mellem Hvidovre og Taastrup og siger til DR København:
Jeg kan slet ikke acceptere at stoppe undersøgelserne. De er vedtaget af et flertal i Folketinget, og de er nødvendige for at vi kan få et beslutningsgrundlag.

Hvor længe kan slingrekursen i Venstre fortsætte? Det skal siges at Flemming Damgaard Larsen er valgt i Roskilde, som er det eneste sted, hvor man vil få noget ud af 5. sporet, alle os andre vil ikke få noget ud af det. Kristian Damgaard Larsen har i øvrigt tidligere været på banen med et kreativt forslag om, at der anlægges en tunnel mellem Køge og Amager.

Kilde: Dansk Politik

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Køge-Amager tunelen har Damgaard forøvrigt "lånt" fra Borup Rotary, der havde inviteret ham til deres julkefrokost, og hvor de efterfølgnede var noget knotne over at han ikke nævnte dem ift. beregninger mv. Nå, men nok om det.

http://www.dagbladet-online.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051209/FORSIDE_KOEGE/112090184/2000

Ikke godt for Fogh med aflysningen af trafikmafia, når den lever i bedste velgående med Damgaard Larsen i spidsen.