tirsdag, marts 18, 2008

Nøglekort til ventesalen?

DSB's sjællandske stationer er kommet rigtigt dårligt ind i 2008. DSB's regionschef Torben Nielsen vurderer, at der i år allerede nu er anvendt lige så mange penge som hele sidste år på reparationer:

Groft trukket op, vil jeg vurdere, at vi allerede nu har brugt lige så mange penge på reparationer, som vi brugte hele sidste år.

Det er primært de mindre stationer, som f.eks. Tøllæse og Borup, der er udsat for hærværk og DSB har flere forslag til hvordan man kan komme hærværket til livs:

Vi går med overvejelser om øget videoovervågning og om nøglekort, som rejsende kan få udleveret, så de kan bruge ventesalene, selvom der egentlig er lukket af.

Kilde: DR P4 Nordvestsjælland.

1 kommentar:

Peter Kjerulff sagde ...

Hvad med at lade folk køre deres Dankort eller hævekort igennem for at komme ind? Kunne være en løsning indtil rejsekortet kommer. Og har man ikke et sådant - så vil DSB kunne lave et ventesalskort til resten.

Fordel: Man slipper for at udstede millioner af kort og kan fortsat spore folk. Både økonomisk og i forhold til miljøet er det en sundere løsning