fredag, november 09, 2007

Klagesag afvist

Klagenævntet for Udbud har afvist den klage som SJ tidligere har indgivet mod Trafikstyrelsen for at give DSBFirst trafikken på Kystbanen og over Øresund. Tidligere har Arriva droppet sin klage og nu er kontrakten mellem Trafikstyrelsen og DSBFirst klar på den danske side, men i Sverige har SJ fortsat en klage liggende, som først forventes behandlet af Kammarretten i november, SJ's klage er tidligere blevet afvist af Länsretten. For Trafikstyrelsen er der tale om en stor lettelse fortæller direktør i Trafikstyrelsen, Per Jacobsen:
I Trafikstyrelsen har vi gennem en lang periode arbejdet meget seriøst på at tilrettelægge et udbud af høj kvalitet og med høj grad af konkurrence til gavn for passagererne. Det har været en meget stor og meget kompliceret udbudsforretning, og jeg opfatter Klagenævnets afvisning af alle klagesager som et klart tegn på kvalitet i arbejdet med udbuddet.

Det er selvfølgelig et firmas ret at klage over et tabt udbud, men her viser det sig mere som et drilleri overfor DSB, der på redeligvis har vundet udbudet sammen First Group.

Kilde: Trafikstyrelsen.

Ingen kommentarer: