mandag, maj 14, 2007

7- Eleven på stationen

Kampen om at vinde Øresundsudbuddet, der også omfatter Kystbanen, antager mere og mere mærkelige former, gratis kaffe, bemandende stationer og videoovervågning er nogle af de ting, som passagererne kan fornøje sig med og nu trumfrer DSBFirst (DSB's selskab der byder på strækningen) med at omdanne stationskioskerne til 7-Elevenkiosker.

Det er kioskerne på Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Rungsted Kyst og Tårnby stationer der bliver ombygget til 7-Elevenkiosker. Det er dog ikke alle kioskerne der bliver døgnåbne, det bliver kun Helsingør, Kokkedal og Tårnby, der får den fornøjelse. De nye kiosker skal både sælge franske hotdogs, aviser og billetter og de nuværende ansatte skal overføres fra DSB til 7-Eleven.

Det er i øvrigt en del af DSB's nye strategi for DSB Detail, som skal kommercialiseres endnu mere. Det kræver større overskud og længere åbningstider på nogle stationer.
I forvejen har DSB samlet billetsalg, minibarer og kiosker i de nye Kort og Godtbutikker, lukket restauranterne og nu skifter de så navn til 7-Eleven. Der er ikke meget etat over DSB længere.
Kilde: DSB.

Ingen kommentarer: